Counter-Strike 1.6 Original

Counter-Strike 1.6 Original

May 17, 2022 COUNTER STRIKE DOWNLOAD 6

Aceasta versiune a jocului este o analogie exacta cu Counter Strike 1.6 de pe Steam. Include modele, sunete, sprite si design ca pe jocul original. Descarcati CS 1.6 de pe site-ul nostru web pentru a obtine un client cu o protectie puternica impotriva scripturilor si fisierelor rau intentionate, ceea ce va face jocul sa fie unul sigur, fara teama ca poate fi deteriorat sau sa fie injectat cu Autoconnect sau un hack GameMenu.

Recomandam aceasta versiune tuturor jucatorilor care le place jocul clasic. Modul de joc al acestei editii a CS 1.6 este destul de unic si atrage multi jucatori din intreaga lume. Este destul de interesant de observat ca multi jucatori prefera versiunea 1.6 fata de versiunile ulterioare, cum ar fi chiar si ultima versiune GO.

Cand alegeti sa instalati acest joc, sunteti sigur ca veti beneficia de cea mai buna experienta posibila datorita caracteristicilor specifice ale acestuia, care includ boti inteligenti care pot fi controlati foarte usor prin meniul apelat prin apasarea tastei “H”. Alt motiv pentru a descarca CS 1.6 de pe site-ul nostru este protectia puternica care ofera siguranta completa in timp ce joci online si nu va permite sa se intample nimic rau jocului.

Click to rate this post!
[Total: 9 Average: 4.9]

6 Responses

 1. csdownlo says:

  Bun Cs asta Recomand

 2. Maxim says:

  RECOMAND!

 3. Mond says:

  Recomand

 4. Alex says:

  Lucrat bn kit-ul de cs recomand

Leave a Reply

Your email address will not be published.